Acord de col·laboració entre la ciutat i la cooperativa Som Energia

Acord de col·laboració entre la ciutat i la cooperativa Som Energia

Entre altres aspectes, l'acord suposarà avançar en matèries relacionades amb la pobresa energètica.

L’objectiu principal d’aquest acord de col·laboració o conveni, que ahir va aprovar el Ple municipal, és establir una relació activa entre les dues parts, tot plegat amb la finalitat de treballar conjuntament per un nou model energètic, més sostenible i més local, i també, per trobar millors eines que permetin un avanç en el desenvolupament de la Llei 24/15 per afrontar la pobresa energètica.

El conveni, que es desenvolupa a partir de la proposta inicial que va presentar el nostre grup, estableix que l’Ajuntament de la ciutat es farà soci de la cooperativa, que estudiarà la possibilitat de contractar amb la cooperativa punts municipals de subministrament elèctric i que es realitzarà a la ciutat una jornada pública de difusió. És important destacar que l’acord obre també la possibilitat d’incorporar noves fórmules de cooperació o col·laboració entre les dues parts, fent una especial referència a les que estiguin relacionades amb la pobresa energètica.

.

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »