→ 16 de febrer de 2017. Comissions Informatives.  

La setmana vinent el Ple es farà el dimecres i debatrà dues propostes del nostre Grup

Avui s’han reunit de nou les respectives Comissions Informatives per dictaminar sobre aquelles qüestions que s’hauran de debatre en el Ple de la setmana vinent (un Ple que, amb motiu del Carnaval, es farà el dimecres en comptes de dijous com és habitual). En les Comissions d’avui el nostre grup ha presentat una moció perquè la ciutat d’adhereixi al Manifest del Pacte Nacional pel Referèndum. Cada cop es fa més evident el desig d’una àmplia majoria de gent de Catalunya que vol decidir, en un sentit o altre, el seu futur polític, i per materialitzar això no hi ha més eina que mitjançant un referèndum. Un referèndum que ha de ser reconegut, vinculant i efectiu, i que ha de propiciar que totes les opcions que avui es manifesten a Catalunya hi participin. A banda d’aquesta moció, el Ple debatrà dues mocions més del nostre grup i que van quedar pendents en l’última sessió plenària. Una per garantir l’accés obert a la informació sobre els serveis funeraris, prestacions i preus, que es realitzen a la nostra ciutat; i l’altra referent a la proposta de conveni de col·laboració que el nostre grup ha treballat entre l’Ajuntament de la ciutat i la cooperativa Som Energia. Un conveni que permetrà establir una relació de col·laboració activa i cordial entre les dues parts, tot plegat amb la finalitat de treballar conjuntament per un nou model energètic, més sostenible i més local, i per desenvolupar mesures que serveixin per afrontar l’emergència en l’àmbit de l’habitatge i la pobresa energètica. Altres temes que aniran al Ple són: una moció presentada pel grup municipal TxSFper l’adhesió a la Xarxa de Municipis LGTBI, una esmena de l’error material en l’adequació de llocs de treball de la policia local aprovada el passat mes de gener i l’informe trimestral sobre compliment de terminis de factures de l’Ajuntament pendents de reconeixer l’obligació.

 

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »