Arriba a Sant Feliu “Un País en Comú”

Arriba a Sant Feliu “Un País en Comú”

La propera jornada de debat, oberta a tothom, es farà el 2 de març a les 7 de la tarda a Casa Irla (en l'enllaç de sota podeu consultar els documents de debat)

Arriba “Un País en Comú”, un nou espai de construcció política perfectament compatible amb “Guíxols des del Carrer”. La defensa del nostre model de municipalisme, basat en la proximitat amb la gent i la gestió plena dels serveis públics, s’enllança amb el model de país que defensa la nova confluència: un país sobirà amb ple dret per decidir en termes nacionals, però també en termes econòmics, ambientals i socials. Un país, amb una àmplia majoria social i voluntat democratitzadora, on el primer siguin les persones. En el següent enllaç trobareu el document de debat o “Ponències Zero” : https://www.dropbox.com/s/jnd7wggmci9s46x/ponencies_zero_OK.pdf?dl=0

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »