→17 de novembre de 2016. Comissions Informatives.

Guíxols des del Carrer portarà al Ple municipal el debat de la Renta Garantida de Ciutadania

Avui s’han reunit les respectives Comissions Informatives per dictaminar sobre aquelles qüestions que s’hauran de portar al Ple de dijous vinent. Entre les principals, i a banda de les que van quedar pendents de l’anterior Ple per falta de temps, com són la moció de suport al referèndum vinculant per a la independència de Catalunya o la nostra moció per impulsar una política de tarifació social en els serveis municipals i equipaments públics, aquest mes es debatrà el Pla d’ordenació dels usos i serveis de les platges, l’aprovació definitiva del conveni de la finca de Casa Blasco, una altra modificació puntual de l’entorn del Monestir i l’aprovació definitiva del Pla de millora urbana de la zona nord de Bujonis industrial. El nostre grup presentarà una moció a favor d’uns pressupostos més socials a Catalunya, amb una renda de ciutadania garantida i una fiscalitat justa, amb la qual s’insta al govern de la Generalitat a l’aprovació immediata de la Llei de Renta Garantida de Ciutadania i que aquesta aprovació es faci, lògicament, amb la deguda dotació pressupostària.

 

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »