→15 de novembre de 2016. Ple extraordinari. Pressupost Municipal

En els propers dies convocarem una assemblea per explicar, amb detall, els pressupostos i el nostre vot contrari als mateixos.

El Ple extraordinari d’ahir va aprovar els Pressupostos Municipals per a l’any 2017. Ho va fer amb els vots favorables del Govern (TSF, ERC i PSC) i els vots en contra de l’oposició (CDC, GdC, MES i CUP). El nostre regidor va resumir el seu vot contrari com un no tranquil i el va argumentar, principalment, a partir de sis elements:

-Considerem que hi ha marge per augmentar les partides destinades a serveis socials i atenció a les persones, posant l’accent en la gent més gran, els joves i les persones en situació d’atur.

-El pressupost no aporta solucions, ni parcials ni a curt termini, per fer front a les dificultats d’habitatge que avui té la nostra ciutat (prop de 80 families en situació de risc d’exclusió i més de 30 que viuen en situació d’ocupació).

-Veiem com inversions estratègiques de la ciutat i llargament reivindicades, com són per exemple la construcció d’un nou IES o la remodelació de l’Asis Suris, no tenen cabuda en aquest pressupost.

-El pressupost no té en compte l’augment en el cànon de les escombraries.

-Són uns pressupostos poc participats i gens participatius amb la ciutadania.

-No compartim el projecte de treure el Museu de la ciutat del Monestir per portar-lo al antic Hospital.

 

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »