Julià Castelló, Premi Mosques de la Informació 2016

Julià Castelló, Premi Mosques de la Informació 2016

Actualment coordina els temes de comunicació i acció social de la plataforma i és un dels seus membres més actius.

El nostre company, Julià Castelló, ha estat reconegut amb el Premi Mosques de la Informació 2016 en reconeixement a la seva trajectoria professional com a periodista. Membre de la darrera junta directiva de l’Associació de la Premsa de Barcelona, va participar també en la fundació del Col·legi de Periodistes i el Sindicat de Periodistes de Catalunya i va formar part de la candidatura de Josep Maria Huertas al deganat del Col·legi de Periodistes de Catalunya. En Julià va començar la seva vida professional a Bilbao i posteriorment, a Madrid, va treballar sis anys a Cambio 16. Instal·lat a Barcelona des de 1978, va treballar a  TVE com a col·laborador. També va treballar en els informatius diaris de la cadena i els programes 135 Escons, Línea 900 i El Escarabajo Verde. Ja retirat a Sant Feliu de Guíxols, la seva ciutat natal i d’infància, va formar part l’any 2011 de la llista d’ICV-EUiA. L’any 2013 ingressa a ICV i a les municipals del 2015 ocupa el segon lloc a la llista de la plataforma Guíxols des del Carrer–Entesa (ICV-EUiA-Procés Constituent).

 

 

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »