L’oposició exigeix debatre el contracte d’escombraries

L’oposició exigeix debatre el contracte d’escombraries

CDC, GdC, MES i CUP van entrar dijous un escrit sol·licitant, d'acord amb el que preveu el reglament orgànic, la celebració d'un Ple extraordinari.

No hi dubte que la neteja viària i la recollida d’escombraries són dos dels temes que més preocupen en general a la ciutadania. Més encara, quan s’esta treballant la redacció d’un nou plec de condicions que haurà de regir la nova adjudicació de la concessió pública del servei pels propers anys. De fet, prop d’una cinquena part del pressupost municipal es destina a la neteja i la recollida d’escombraries.

Els grups a l’oposició entenem que aquest és un dels debats importants que cada determinat nombre d’anys ha d’afrontar la ciutat, i en aquest sentit li recordem al govern que nosaltres també formem part de la represenació de la ciutat i que, entre altres coses, amb les nostres aportacions podem col·laborar a millorar el treball que s’està fent. El que no volem és que torni a passar el que va succeir amb l’últim debat dels pressupostos, quan tota la documentació se’ns va lliurar tres dies abans del debat definitiu en sessió plenària.

No obstant això, i les nostres reiterades preguntes, el govern manté un secretisme total i, al·legant raons de “interferències”, ens està apartant de qualsevol procés de participació. És per això que des de l’oposició diem que nosaltres també hi volem participar i, d’acord amb el que estableix la normativa vigent, hem demanat la convocatòria d’un ple extraordinari.

 

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »