Desconvocada la vaga d’escombraries

Desconvocada la vaga d’escombraries

A partir d'ara, el govern ja podrà centrar els seus esforços en incrementar la quantitat i qualitat de recollida selectiva fins arribar als objectius marcats per la UE i la Generalitat

L’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, ha anunciat aquest matí que els treballadors de CESPA desconvocaven la vaga de neteja viària que estava prevista per aquest diumenge i que s’allargava fins el 15 d’agost. Motas ha declarat que ha estat una setmana dura on el govern i els tècnics de diverses àrees han treballat de valent, tant per ajudar a tendir ponts de diàleg entre treballadors i l’empresa, com per prendre mesures i decisions en cas de vaga. Sense aprofundir massa en la qüestió, Motas declarava que s’havien previst accions sense precedents per fer front a la vaga. Davant aquestes últimes declaracions, amb un cert to desafiador,  Guíxols des del Carrer vol fer palès el seu suport cap als treballadors i el seu total reconeixement a un dret essencial com és el de vaga, deixant molt clar que qualsevol suposada acció per part del govern que hagués vulnerat aquest dret s’hauria trobat amb la denuncia i el rebuig frontal del nostre grup. Finalment, compartim les recents declaracions que sobre la desconvocatòria de la vaga ha fet el nostre regidor,  Jordi Lloveras “Vull donar l’enhorabona a les dues parts pel seu tarannà negociador i la voluntat d’arribar a acords, i també, a l’equip de govern de la ciutat per la bona feina de mediació que em consta han fet. Només afegir que en una situació com aquesta els treballadors són la baula més feble de la cadena”

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »