Entrevista amb Jordi Lloveras, regidor de la formació

Entrevista amb Jordi Lloveras, regidor de la formació

Guíxols des del Carrer engegarà aquest estiu una campanya participativa per protegir i dinamitzar la façana litoral sud: de la platja de Can Rius fins a Cala Vigatà passant per Port Salvi.

En aquesta breu entrevista el nostre regidor centra, de manera genèrica, les principals preocupacions de la formació en el municipi. Qüestions com el nou contracte d’escombraries, la falta d’habitatge social, la construcció d’un nou IES, el binomi Museu Thyssen – Museu de la Ciutat, el compliment íntegre de la sentència de Can Rius i la protecció a la zona marina de Port Salvi són temes que surten al llarg dels prop de catoze minuts que dura l’entrevista i que trobareu en el següent enllaç:

http://tvcostabrava.xiptv.cat/municipi/sant-feliu-de-guixols/precs-i-preguntes/capitol/precs-i-preguntes-guixols-des-del-carrer-engegara-una-campanya-participativa-per-preservar-i-reivindicar-la-facana-litoral-sud

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »