El govern sorprèn amb l’anunci d’invertir 5M€ en el Thyssen

El govern sorprèn amb l’anunci d’invertir 5M€ en el Thyssen

La formació li recorda que la ciutat té moltes necessitats i que no és moment de projectes faraònics.

El nostre grup municipal ha tingut notícia, a través dels mitjans de comunicació, que l’equip de govern (TSF, ERC i PSC) té previst destinar 5 milions d’euros al projecte del Museu Thyssen. Segons s’ha publicat, 3 d’aquests milions sortirien de l’herència dels germans Anllò i els altres 2 dels propis recursos municipals.

Guíxols des del Carrer – Entesa recorda que fa menys de 6 mesos que el mateix equip de govern anunciava, a tot volum, que el llegat dels Anllò començava a reviure a Sant Feliu de Guíxols i que els diners de l’herència, que segons sembla s’han de rebre aviat, es destinarien, majoritàriament, al projecte de l’Asil Suris. Sembla, doncs, que avui el projecte de remodelació de l’Asil Suri ha passat a un segon pla.

La nostra formació no comparteix els constants replantejaments, anades i vingudes, que fa l’equip de govern en seus projectes i que sovint s’acaben anunciant com a grans obres, algunes d’elles faraòniques com és aquest últim projecte de 5 milions d’euros, però que a l’hora de la veritat no es veuen materialitzar-se sobre el terreny. Per altra banda, Guíxols des del Carrer – Entesa recorda que avui la ciutat té zero euros invertits en habitatge social, que encara no s’ha pressupostat ni un cèntim d’euro pel nou IES Sant Elm, que les necessitats assistencials són una realitat que cal cobrir en la seva totalitat, que la ciutat manté obertes nombroses obres pendents de millora dels seus carrers, places i parcs i que, finalment, el problema de l’aparcament continua ben latent. En aquest sentit, ens preguntem quants d’aquests projectes pendents es podrien materialitzar amb una part d’aquests 5 milions d’euros que, fet i fet, acabaran invertits en bona mesura en una col·lecció d’art que sempre serà privada.

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »