Ja tenim els primers candidats i candidates!

Ja tenim els primers candidats i candidates!

A través d’una votació oberta a totes les persones adherides, la plataforma “Guíxols des del carrer” ha decidit les persones que ocuparan els primers llocs en la llista que es presentarà a les eleccions municipals del 24 de maig. La votació va escollir els cinc primers llocs amb el següent resultat per ordre de votacions

A través d’una votació oberta a totes les persones adherides, la plataforma “Guíxols des del carrer” ha decidit les persones que ocuparan els primers llocs en la llista que es presentarà a les eleccions municipals del 24 de maig. La votació va escollir els cinc primers llocs amb el següent resultat per ordre de votacions rebudes: Jordi Lloveras, Julià Castelló, Laura Agüera, Maria Angels Comas i Salvador Sánchez.

Jordi Lloveras, treballador del sector postal, no pertany a cap partit polític i té una llarga trajectòria en el món sindical com a representant dels treballadors i treballadores de Correus. Julià Castelló és periodista, durant molts anys a RTVE-Catalunya, i va participar en la fundació del Col.legi i del Sindicat de Periodistes de Catalunya. Laura Agüera, exerceix com advocada a Girona i pertany a la Comissió de Drets Humans i de Violència de Gènere del Col.legi d’Advocats.

“Guíxols des del carrer”, que compta amb el suport d’ICV, EUiA i Procés Constituent, ha estat treballant durant més d’un any de forma assembleària per redactar el seu programa electoral, on les persones i les polítiques socials són una prioritat, el seu codi ètic, que hauran de respectar tots els candidats i candidates, i les formes de participació ciutadana que vol impulsar, on destaca la posta en marxa d’un procés participatiu per redactar els pressupostos municipals i nous mecanismes d’informació i transparència en tots els contractes de persones, obres i serveis que es paguin amb diners públics.

IMGP0211 IMGP0234

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »