→23 de juliol de 2015. Comissions Informatives. Nota del regidor.

Moció a favor de la llibertat nacional de Catalunya, per ratificar la continuïtat del municipi a l'Associació de Municipis per la Independència i, com a simbol del compromís de la ciutat amb la llibertat nacional, hissar la bandera catalana estelada davant la façana principal de l'Ajuntament.

Avui, en les respectives Comissions Informatives, hem “dictaminat”, és a dir, hem decidit quins temes aniran a l’ordre del dia del Ple Municipal de dijous vinent. Un aclariment, no ho hem dictaminat o decidit de manera col·lectiva o per consensos, sinó en funció del grau de “governabilitat” que té cada Grup Municipal (dic governabilitat i no responsabilitat perquè, sovint, aquests termes no són sinònims). A banda de dictaminar, l’equip de govern també ens ha informat als regidors de l’oposició sobre aquelles qüestions que han considerat oportunes. I que hem dictaminat? És a dir, que s”exposarà, debatrà i votarà en el proper Ple? Doncs, bàsicament, dels següents temes:

-Moció a favor de la llibertat nacional de Catalunya, per ratificar la continuïtat del municipi a l’Associació de Municipis per la Independència i, com a simbol del compromís de la ciutat amb la llibertat nacional, hissar la bandera catalana estelada davant la façana principal de l’Ajuntament.

-Aprovació inicial de la modificació del Reglament Orgànic Municipal.

-Resolució de les al·legacions presentades per CCOO durant la informació pública del pressupost municipal.

-Resolució del Grup Guíxols des del Carrer de rebuig al “Acord Comercal de l’Associació Transatlàntica per al comerç i l’enversió entre l’UE i els EUA” -TTIP-

-Aprovació provisional de la modificació de Pla d’Ordenació Urbanística Municipal per convertir el sector d’Agglotap de zona d’ús no residencial a zona d’ús residencial i equipament públic.

A banda d’aquests temes centrals, el nostre Grup ha presentat tres preguntes per escrit que hauran de respondre’s en sessió plenària:

-Situació dels vessaments d’aigua bruta a la zona del litoral de Port Salvi i previsions d’arranjament del camí PR-C101 (de la plaça Pau Casals a l’ermita de Sant Elm).

-Concreció de responsabilitats en determinats assumptes, serveis i/o projectes en el marc del nou cartipàs municipal.

-Actuacions municipals previstes per atendre a les persones grans que viuen soles davant l’onada de calor.

Dimarts 28, a partir de les 7 de la tarda en el local del C/Sant Ramón, parlarem, obertament, d’aquests punts. No cal dir que esteu convidats i convidades a assistir-hi.

wpadmin
ADMINISTRATOR
AUTOR

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »