→20 d’agost de 2015. Reunió de les comissions. Nota del regidor.

L'equip de govern ha convocat reunió de les respectives comissions informatives: atenció a les persones, economia i organització, i territori.

Avui l’equip de govern ha convocat reunió de les respectives comissions informatives: atenció a les persones, economia i organització, i territori. Tot plegat, amb la finalitat de tractar sobre aquells assumptes que la setmana vinent hauran de ser sotmesos al Ple municipal. A destacar:
-Moció de suport al Correllengua 2015.
-Bases d’ajuda per a l’IBI 2016. Recordar que en cas d’habitatges de protecció oficial hi ha una reducció del 50% a sol·licitud del titular i durant els tres exercicis següents a la seva qualificació definitiva, i que a les famílies nombroses hi ha una reducció del 10% que s’ha de tramitar a través dels serveis socials de l’Ajuntament. En aquest apartat, el nostre grup municipal considera insuficients les ajudes i reclama una tarificació social dels impostos, també en l’IBI.
-Sol·licitud de subvenció de la Generalitat per a l’Escola de Música.
Dir, finalment, que a proposta del nostre grup municipal s’ha inclòs també a l’ordre del dia un punt informatiu sobre el vessament d’aigües brutes, i altres irregularitats, per part d’un establiment hoteler de la nostra ciutat situat a la punta de Port Salvi.

wpadmin
ADMINISTRATOR
AUTOR

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »