Sant Feliu de Guíxols ciutat acollidora, humanitària i solidària

L'Ajuntament es compromet a sensibilitzar la població sobre la realitat de les persones refugiades i a dinamitzar la xarxa local solidària.

El Ple extraordinari d’avui ha aprovat, per unanimitat de tots els grups polítics, una moció perquè Sant Feliu de Guíxols s’adhereixi a la xarxa de municipis acollidors. A partir d’avui, la ciutat haurà d’articular un punt de referència on obtenir informació referent als serveis i recursos que requereixen les persones refugiades que arribin a la nostra ciutat, i on també es pugin dirigir persones i entitats locals que estiguin interessades en col·laborar. En el següent enllaç trobareu el text íntegre de la moció:

https://drive.google.com/file/d/0B0B2Uqj7qu4tSDNZZUlCeGJNTms/view?usp=sharing

 

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »