Vessaments i altres irregularitats a Port Salvi

Vessaments i altres irregularitats a Port Salvi

Guíxols des del Carrer ha presentat un informe a l'equip de govern per tal que es posin, el més aviat possible, les mesures correctores que calguin.

El primer que volem dir és que Guíxols des del Carrer, en qualitat de plataforma ciutadana amb representació a l’ajuntament de la ciutat, no busca, ni vol tampoc, mantenir cap situació d’enfrontament amb cap establiment hoteler de la ciutat. Res més lluny d’això. Ara bé, el que nosaltres si farem, i estem fent amb aquestes accions, és vetllar i preocupar-nos per un entorn natural especial com és el de Port Salvi.
La zona de Port Salvi, turísticament parlant, és una de les zones més emblemàtiques de la nostra ciutat i és responsabilitat de tots i totes mantenir-la; i això, evidenment, implica vàries qüestions, entre elles, tenir l’entorn net i ben cuidat, arreglar i condicionar el camí de ronda i, perquè no, buscar aquelles innovacions que facin potenciar encara més la zona (per exemple, amb la creació d’una reserva marítima parcial a l’entorn de la cala Vigatà i la punta de Garbi).
El turisme de qualitat passa per ser respectuosos amb la gestió mediambiental (i no s’és respectuós fent vessaments d’aigües brutes al mar), també per ser respectuosos amb la normativa vigent (i no s’és respectuós ocupant un camí de ronda per a ús privat o fent un mal ús d’un xalet turístic annexionat) i, finalment com no, passa per ser respectuosos amb els treballadors i les treballadores del sector (i no s’és respectuós a partir de certs fets que s’han detectat i que per si sols ja impliquen una certa deixedessa) . Per tot això, Guíxols des del Carrer no es cansarà de denunciar actuacions que poc, o res, tenen a veure amb aquest turisme de qualitat que defensem, siguin aquestes actuacions d’un o altre establiment hoteler.
En aquest enllaç trobareu un petit informe perquè estigueu assabentats de les irregularitats que s’han anat detectant al llarg dels darrers mesos:

https://drive.google.com/file/d/0B0B2Uqj7qu4tTHZNSGlqQTVJcTA/view

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »