Continua el procés de construcció col·lectiva

Continua el procés de construcció col·lectiva

La voluntat de “Guíxols des del Carrer” és construir la ciutat que volem de manera col·lectiva a partir de la participació ciutadana, per això, no ens cansem de repetir que tothom és necessari i que tota col·laboració és important. En l’enllaç de sota trobareu l’última actualizació del nostre programa municipal. Fes-li un cop d’ull i

La voluntat de “Guíxols des del Carrer” és construir la ciutat que volem de manera col·lectiva a partir de la participació ciutadana, per això, no ens cansem de repetir que tothom és necessari i que tota col·laboració és important. En l’enllaç de sota trobareu l’última actualizació del nostre programa municipal. Fes-li un cop d’ull i digues la teva. Anima’t i participa-hi!

https://drive.google.com/file/d/0B0B2Uqj7qu4tQ1d1cUxnWUtQSGs/view?usp=sharing

dits

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »