Inclusió i aprenentatge

Inclusió i aprenentatge

Vols ensenyar català, a nivell d'usuari, a persones procedents de països estrangers? Necessitem una persona per col·laborar amb mares i pares de l'escola L'Ardenya.

Des de fa una parell de cursos a algunes escoles de Sant Feliu de Guíxols: L’Estació, Baldiri Reixach, Gaziel i L’Ardenya, hi ha dones voluntàries que fan classes de català per persones procedents de països estrangers que volen conèixer la llengua de Catalunya. Aquestes classes es fan un cop a la setmana en horari de 15 a 16:30, l’espai de temps que els queda a moltes mares quan encara la canalla és a l’escola i elles poden respirar i fer alguna activitat d’enriquiment personal. Les persones que fan aquestes classes, encara que hi ha mestres entre elles, només cal que tinguin ganes encara que no tinguin preparació com a professores. Hi ha material pedagògic i una professora que les guia en les primeres passes. La majoria de les alumnes són dones d’origen magrebí i per raons culturals s’estimen més que qui faci la classe sigui una dona i no pas un home.

De cara al curs que ve una de les persones que feia aquesta feina, l’Olga, que se’ns sortia molt bé encara que no és mestra, ha hagut de plegar per dedicar-se a un familiar delicat de salut que no viu a Sant Feliu de Guíxols. L’Olga cobria les classes a l’escola de l’Ardenya, que ha quedat coixa del seu ajut. Per això des de el grup que treballem per la interculturalitat de Guíxols des del Carrer-Entesa llancem aquesta petició per demanar-vos cobrir la vacant de l’Olga. Qualsevol persona que hi estigui interessada només ha de fer que posar-se en contacte a través del correu electrònic guixolsdesdelcarrer@gmail.com

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »