Campanya No al TTIP

Campanya No al TTIP

Per iniciativa de Guíxols des del Carrer-Entesa i CUP-Poble Actiu, Sant Feliu de Guíxols se suma a la llista de municipis contraris al TTIP.

El Ple Municipal ha aprovat una moció a través de la qual el consistori s’adhereix a la campanya “Ajuntaments contra el TTIP”; d’aquesta manera Sant Feliu de Guíxols se suma a la llista de ciutats i municipis contraris al projecte de Tractat d’Associació Transatlàntica per al Comerç i l’Inversió (l’acrònim en anglès: TTIP).

Aquest tractat de comerç internacional entre Europa i els EUA, que actualment s’està discutint en el Parlament Europeu, té, entre els seus objectius, la liberalització total dels serveis públics i l’obertura de la prestació dels mateixos per part de les empreses transnacionals, així com també, les compres i licitacions de béns i serveis de les Administracions Públiques, incloses les de l’àmbit municipal. El TTIP posa en perill el funcionament de tots els serveis públics, comprometent fins i tot la facultat dels representants democràticament elegits per administrar lliurement les seves comunitats.

La moció, que ha estat presentada i defensada pels grups de Guíxols des del Carrer-Entesa i CUP-Poble Actiu, ha obtingut els vots favorables de TSF, ERC, PSC, GdC, MES i CUP i les abstencions de CDC i Unió. En el següent enllaç podeu veure la moció aprovada:

https://drive.google.com/file/d/0B0B2Uqj7qu4tNTE0bXMzRkt0R0k/view?usp=sharing

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »