Els comptes clars

Els comptes clars

Guíxols des del Carrer publica el cost de la campanya electoral i el seu finançament.

EL COST DE LA CAMPANYA: 5.085 €

D’acord amb la política de transparència que caracteritza el codi ètic de “Guíxols des del Carrer-Entesa”, donem compte del que ens ha costat la campanya electoral: El material de campanya, els elements físics que han donat suport a les sigles i la candidatura ha estat l’element més costós: 1.495’58 €; el servei de vídeo que ens ha permès estar presents a les xarxes socials: 786’5€; els encàrrecs a impremtes: 632’5; restauració i càtering dels actes electorals: 489’45; la posada en marxa i el disseny d’un lloc web: 349’69; un equip de so portàtil: 338€; una pàgina de publicitat a l’Ancora 290’4€; serveis de copisteria: 163’17; planters de tomata per obsequi: 121€; fixacions cartells: 101’20; viatges: 100 €; carpa per actes al carrer: 89’95; pintura: 15’95; flors obsequi: 10€ i diversos: 101’70€.

En total: 5.085€. Una quantitat que no arriba a la meitat de la despesa feta en la campanya de 2011 per ICV-EUiA. Guíxols des del Carrer ha volgut retallar al màxim les despeses de campanya malgrat ser una candidatura nova que havia de fer un esforç per donar-se a conèixer. A Sant Feliu de Guíxols no hi ha hagut cap pacte entre els partits, com ara a Olot, per fer una campanya austera, amb limitació de despeses. Malgrat això GdC-E sí que ha adoptat aquest objectiu. Una de les qüestions més insultants per a la ciutadania que pateix és precisament el desplegament de recursos amb finalitats partidistes.

Els diners de la campanya han estat aportats exclusivament per l’agrupació local d’ICV-EUiA i ara es farà un acord entre aquesta coalició i GdC-E per assumir cadascú una part de les despeses al llarg dels pròxims anys amb els fons públics que rep cada agrupació política amb presència a l’ajuntament. Continuarem informant dels moviments de finançament de GdC-E de forma pública com a mínim una vegada cada any.

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »