L’enquesta

L’enquesta

Hem fet una enquesta per conèixer de prop quina és l'opinió de la ciutadania en relació al que haurà de ser la nostra acció municipal.

Com veureu, l’enquesta gira al voltant d’aquelles qüestions que han configurat l’eix central del nostre programa durant la campanya. Veureu que l’enquesta és de fàcil i ràpida lectura i que està formada per 4 blocs (social / urbanístic i medi ambient / participació i transparència / cultura, joventut i esports) amb 10 preguntes a cada bloc.

Heu de puntuar cada pregunta de 0 a 3 d’acord amb els següents paràmetres que van de major a menor grau d’exigència:

0.- Per puntuar aquella qüestió que és del tot irrenunciable i innegociable.

1.- Per puntuar aquella qüestió que, malgrat ser molt important, en un moment determinat i en algun apartat concret es podria acceptar una lleugera modificació i/o negociació.

2.- Per puntar aquella qüestió que, fruit de les negociacions, seria possible assumir-ne la seva modificació i/o negociació parcial.

3.- Per puntuar aquella qüestió que s’entén del tot negociable en funció del context.

En el cas que vulgueu consultar el programa per complementar la informació el trobareu penjat en el nostre web. L’enquesta, una vegada completada, ens la podeu fer arribar a la nostra adreça de correu electrònic guixolsdesdelcarrer@gmail.com o bé, la podeu imprimir i deixar-la en el nostre local (C/Sant Ramón 32). Com us vagi millor.

Us informem també que dimarts vinent, dia 9 de juny a les 7 de la tarda en el local del C/Sant Ramón, farem una reunió oberta per explicar i debatre sobre l’estat de les negociacions que s’estan duent a terme per configurar el nou consistori, al menys, fins allà on nosaltres sabem.

htps://drive.google.com/file/d/0B0B2Uqj7qut4tbVRtMEs5dTVvcDA/view?usp=sharing

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »