Decideix amb nosaltres

Decideix amb nosaltres

Jordi Lloveras, cap de llista

Segurament que tots i totes heu sentit alguna vegada allò de “la política o la fas, o te la fan”. És una realitat i així ens va, a uns pocs molt bé però a la majoria no tan bé i a molts gens bé. Per això hem pensat que ja és hora que la ciutadania doni el pas. Nosaltres, com a plataforma ciutadana, ho hem fet. No som els mateixos de sempre. Tenim un projecte nou i engrescador, tenim persones preparades i capacitades per tirar endavant aquest nou projecte de ciutat, tenim molt clar que si governem no oblidarem qui som ni d’on venim i, sobretot, tenim ganes de treballar i decidir, no el futur, sinó el present immediat. I si tenim tot això, us preguntareu que ens falta; doncs només ens falta que diumenge participeu, que decidiu amb nosaltres, que decidiu Guíxols des del Carrer.

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »