Acte final de campanya

Ha estat una parada en el camí, amb berenar música, tertúlia i cremat, cap a les eleccions de diumenge. Unes eleccions en què haurem de decidir entre la gent o l’elit política de sempre; entre la nova manera d’entendre la política de Guíxols des del Carrer o la de sempre, la dels que ja han

Ha estat una parada en el camí, amb berenar música, tertúlia i cremat, cap a les eleccions de diumenge. Unes eleccions en què haurem de decidir entre la gent o l’elit política de sempre; entre la nova manera d’entendre la política de Guíxols des del Carrer o la de sempre, la dels que ja han governat massa sovint pensant en interessos particulars; o entre la regeneració política o els que ja fa massa temps que hi són, però volen continuar sent-hi.

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »