El nostre és un municipalisme constituent

El nostre és un municipalisme constituent

Arcadi Oliveres va visitar Sant Feliu de Guíxols per partiticipar en un acte de campanya organitzat per “Guíxols des del Carrer”

Arcadi Oliveres, doctor en Ciències Econòmiques per la Universitat Autónoma de Barcelona, és una persona reconeguda pel seu activisme social en defensa de la justícia i la pau i per la seva lluita en contra de les desigualtats. És també l’impulsor, conjuntament amb Teresa Forcades, del moviment Procés Constituent.

Arcadi, defensor d’un municipalisme constituent, va avalar les propostes que en participació ciutadana va presentar el nostre candidat, les quals passen per aplicar uns veritables pressupostos participatius en el municipi i per portar a l’Ajuntament la nostra proposta de Reglament de Participació Ciutadana, on destaquen, entre altres mesures, la creació d’un Consell de Ciutat i la inclusió en el Reglament Orgànic Municipal del dret a la consulta popular i la descentralització dels Plens amb la participació directa de la ciutadania i les entitats.  L’Arcadi va proposar que s’incorporés, també en els temes de participació ciutadana, el principi de solidaritat activa, pel qual totes les persones nouvingudes tinguin també accés a tots els mecanismes municipals de participació ciutadana.

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »