El nostre codi ètic, el nostre compromís

El nostre codi ètic, el nostre compromís

El nostre code ètic està dividit en tres blocs: defensa de la democratització política i la rendició de comptes; transparència en el finançament i la gestió de les despeses; supressió de privilegis i mesures contra la corrupció. De tot això, i més, parlarem divendres vinent, 20 de febrer, a partir de les 7 de la

El nostre code ètic està dividit en tres blocs: defensa de la democratització política i la rendició de comptes; transparència en el finançament i la gestió de les despeses; supressió de privilegis i mesures contra la corrupció.

De tot això, i més, parlarem divendres vinent, 20 de febrer, a partir de les 7 de la tarda en una nova assemblea ciutadana que hem convocat. Aquesta serà en el Centre Cívic Vilartagues,  a la plaça Salvador Espriu.

Pòster Codi Ètic2

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »