el local

Dimarts 11 de maig, a les 19:00, trobada oberta del grup. Donada la situació actual cal, prèviament, confirmar assistència a: guixolsdesdelcarrer@gmail.com. En cas de ser més de 6 persones, la trobada es farà telemàticament via aplicació ZOOM.

Recordeu que, com sempre, les trobades que el grup municipal fa els dimarts en el local del C/Sant Ramón són obertes a tothom que hi vulgui participar, però que mentre duri la situació actual originada pel Covid, i per una qüestió de capacitat del local, les trobades quedaran limitades en aforament. Tot plegat amb la finalitat de garantir en tot moment la distància de seguretat i les mesures d’higiene. En aquest sentit has de tenir en compte que:

-Si ets una persona no habitual de les trobades i tens alguna consulta o suggeriment que fer-nos, és millor que mentre duri la situació de pandèmia ho facis per correu electrònic (guixolsdesdelcarrer@gmail.com).

-Si ets una persona no habitual de les trobades i no tens cap consulta i/o suggeriment i simplement vols participar, t’agraïm molt la voluntat i t’animem a fer-ho, més endavant, quan la distància de seguretat ja no sigui un requisit. La capacitat del local és limitada.

Moltes gràcies ;-)

Translate »