Bona Diada!

Bona Diada!

Després de 10 anys de paràlisi, Catalunya mereix guanyar noves conquestes. Tenim davant un futur per construir.

La Diada Nacional de Catalunya és per a En Comú Podem un dia reivindicatiu, unitari i de mobilitzacions per avançar en els drets nacionals i socials del poble de Catalunya.

Aquest 11S s’emmarca en una nova etapa de respostes, de debat i de solucions en el marc del diàleg bilateral amb l’Estat i la Taula de Diàleg. D’aquest diàleg dependrà, en bona mesura, el futur de Catalunya, però també el d’Espanya. Perquè per primera vegada des que la sentència de l’Estatut fes saltar pels aires el consens autonòmic, Catalunya està en disposició de tornar a liderar, com ja vam fer a la Transició i com ja vam fer a la Segona República, les bases d’un nou pacte territorial.

Un pacte territorial que volem construir des dels valors federals i republicans, des de la llibertat, la igualtat i la fraternitat com a base per a la convivència. Des de la descentralització de poder i de riquesa. Des de la consciència que aquest pacte ha d’incloure a totes les generacions, que ha de ser feminista i també que s’ha de fer des del convenciment que la lluita contra l’emergència climàtica no té fronteres.

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »