Nou dribling a la compareixença

Nou dribling a la compareixença

GdC lamenta la poca predisposició del govern municipal per donar explicacions sobre la situació actual de deixadesa que presenta la ciutat i el nou contracte de les escombraries

Va ser el passat mes de setembre quan CiU va demanar la compareixença davant el Ple de la regidora delegada en temes de neteja. Des de llavors, el govern encara no ha trobat el moment per complir amb la seva obligació. Si no és per una cosa és per una altra, la compareixença porta esperant més de dos mesos i no sembla que s’hagi de resoldre en breu.

La nostra formació lamenta aquesta situació que atribueix, bàsicament, a l’hermetisme i la poca voluntat de diàleg que des de fa molt de temps ve mostrant el govern en el tema de les escombraries.

GdC entén que aquesta compareixença és clau per entendre cap a on va el nou plec de condicions del contracte de les escombraries, sobretot perquè porta més de dos anys de retard sobre l’aprovació prevista inicialment.

Qüestions com la inclusió en el plec d’un pla local Residu Zero, o quin serà el model de recollida selectiva que s’aplicarà en els propers anys, o quins plantejaments hi ha per resoldre la problemàtica dels voluminosos, o com s’abordarà de manera integral la neteja de la ciutat, són elements prou importants i que afecten directament, no només  a la ciutadania, sinó també a la sostenibilitat de l’’entorn i a l’economia del municipi. Per això la formació dels “comuns” a Sant Feliu de Guíxols entén que aquesta compareixença és necessària i critica l’actitud del govern municipal en aquest tema.

Notícies varies

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Translate »